Onze platformen

Wij streven voor een online omgeving waar onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheid samenkomen.

Kom naar onze open dag op 6 juni

Op dinsdag 6 juni ben je tussen 16.00 en 19.00 uur van harte welkom in het Kopgebouw,  Leerparkpromenade 40, in Dordrecht.

Maak kennis met docenten, onderwijsmanagers en stel al je vragen over onze Associate degree opleidingen.

Tijdens de open dag krijg je meer informatie over onze Ad-opleidingen en beantwoorden we alle vragen over de inhoud van de opleidingen, hoe de lessen in elkaar steken en wat je kunt doen ná het behalen van het Ad-diploma.

Wat is er te doen tijdens de open dag van Dordrecht Academy?

Tijdens de open dag is veel ruimte om persoonlijk te spreken met docenten en opleidingsmanagers over de inhoud van de Ad’s. De Ad-opleidingen hebben namelijk een unieke aanpak. Je werkt bijvoorbeeld aan de hand van echte praktijkopdrachten aan een persoonlijk portfolio. Ook zijn er diverse demonstraties.

Veel gestelde vragen

Wat is een Associate degree?

Een Associate degree is een tweejarige, praktische opleiding op hbo-niveau.  Na afronding van de opleiding heb je een wettelijk erkend hbo-diploma op zak. Hiermee kun je direct aan de slag op de arbeidsmarkt óf je kunt instromen in het derde leerjaar van de aanverwante hbo-bachelor opleiding.

Lees meer over Ad’s
Krijg ik studiefinanciering voor een Ad opleiding?

Als je je inschrijft als voltijd student, heb je tot je 30e recht op studiefinanciering vanuit DUODit kan een gift zijn, maar meestal moet je terugbetalen. Wil je meer weten, kijk dan op DUO – Voorwaarden studiefinanciering en op DUO – Studiefinanciering: gift of terugbetalenVanaf schooljaar 2023-2024 kunnen de meeste studenten weer aanspraak maken op een basisbeurs (bron NOS nieuws 15/2/2023)

Schrijf jij je in als deeltijd student? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om jouw studie te financieren. Jouw werkgever kan betalen of je betaalt zelf.

Waar vindt het fysieke onderwijs plaats?

Met ingang van september 2023 vindt al het onderwijs van Dordrecht Academy plaats op de 4e en 5e verdieping van het Kopgebouw.

Leerparkpromenade 40
3312 KW  Dordrecht

Vind ons in Google Maps

 

Wanneer kan ik instromen bij een Ad opleiding?

Onze Associate degree opleidingen starten op 1 september met een introductieweek. Wij adviseren je om je aan te melden vóór 1 mei.  Dan heb je ruim de tijd voor de kennismaking, studiekeuzegesprek en de voorbereiding. Dit is geen verplichting.

Voor de deeltijd Ad opleiding Sociaal Werk in de Zorg van CHE, kun je ook in februari instromen. Ben je daar in geinteresseerd? Neem dan contact op!

Naar alle vragen