Inschrijven

Proefstuderen bij Dordrecht Academy

Proefstuderen geeft jou de kans om écht te ervaren hoe het is om een Associate degree van Dordrecht Academy te volgen. Je hebt vast wel gehoord dat je veel praktijkgericht bezig bent bij een Associate degree, maar hoe werkt dit dan eigenlijk? En wat betekent het dat we kleinschalig zijn? Hoe is de sfeer bij Dordrecht Academy? Vragen die beantwoord worden tijdens het proefstuderen.

Je krijgt de mogelijkheid om uit eerste hand te ervaren wat jouw favoriete opleiding te bieden heeft. Je doet mee aan projecten en opdrachten en maakt zelfs alvast kennis maken met je toekomstige medestudenten en docenten. Stel al je vragen, praat met studenten die jou voorgingen, en ontdek of de opleiding écht bij jou past.

Check hieronder wanneer je kunt proefstuderen en meld je aan!

Sociaal Werk: voltijd | deeltijd


Heb jij interesse in de Associate degree Sociaal Werk, maar twijfel je nog? Kom dan op 24 april bij ons proefstuderen! Van 11.30 tot 14.30 uur kun je ervaren wat deze opleiding inhoudt en wat studeren bij Dordrecht Academy betekent. Je krijgt verschillende lessen van vakdocenten, zodat je een goed beeld krijgt van de opleiding.

Programma:
– 11.15 uur: Ontvangst
– 11.30 uur: Start lessen (waaronder Pedagogiek, Methodisch handelen, Training Afstand en Nabijheid)
– 12.45 uur: Lunch en de gelegenheid om vragen te stellen aan docenten en huidige studenten
– 14.30 uur: Afsluiting

Wij zorgen voor de lunch, zodat jij je vooral kunt richten op het ontmoeten van je toekomstige studievrienden!

Ben je er bij op 24 april? Meld je hieronder aan!

Engineering: voltijd | deeltijd


Wil je proefstuderen bij de opleiding Engineering? Laat het ons weten door je aan te melden via het formulier hieronder en wij nemen contact met je op.

Integraal Bouwmanagement: voltijd | deeltijd


Wil je proefstuderen bij de opleiding Integraal Bouwmanagement? Laat het ons weten door je aan te melden via het formulier hieronder en wij nemen contact met je op.

Logistiek: voltijd | deeltijd


Wil je proefstuderen bij de opleiding Logistiek? Laat het ons weten door je aan te melden via het formulier hieronder en wij nemen contact met je op.

Pedagogisch Educatief Professional: deeltijd


Wil je proefstuderen bij de opleiding Pedagogisch Educatief Professional? Laat het ons weten door je aan te melden via het formulier hieronder n wij nemen contact met je op.

Vragen over studeren bij Dordrecht Academy?

Neem contact op!