Inschrijven

Proefstuderen bij Dordrecht Academy

Proefstuderen geeft jou de kans om écht te ervaren hoe het is om een Associate degree van Dordrecht Academy te volgen. Je hebt vast wel gehoord dat je veel praktijkgericht bezig bent bij een Associate degree, maar hoe werkt dit dan eigenlijk? En wat betekent het dat we kleinschalig zijn? Hoe is de sfeer bij Dordrecht Academy? Vragen die beantwoord worden tijdens het proefstuderen.

Je krijgt de mogelijkheid om uit eerste hand te ervaren wat jouw favoriete opleiding te bieden heeft. Je doet mee aan projecten en opdrachten en maakt zelfs alvast kennis maken met je toekomstige medestudenten en docenten. Stel al je vragen, praat met studenten die jou voorgingen, en ontdek of de opleiding écht bij jou past.

Check hieronder wanneer je kunt proefstuderen en meld je aan!

Engineering: voltijd | deeltijd


Wil je proefstuderen bij de opleiding Engineering? Laat het ons weten door je aan te melden via het formulier hieronder en wij nemen contact met je op.

Integraal Bouwmanagement: voltijd | deeltijd


Wil je proefstuderen bij de opleiding Integraal Bouwmanagement? Laat het ons weten door je aan te melden via het formulier hieronder en wij nemen contact met je op.

Logistiek: voltijd | deeltijd


Wil je proefstuderen bij de opleiding Logistiek? Laat het ons weten door je aan te melden via het formulier hieronder en wij nemen contact met je op.

Pedagogisch Educatief Professional: deeltijd


Wil je proefstuderen bij de opleiding Pedagogisch Educatief Professional? Laat het ons weten door je aan te melden via het formulier hieronder n wij nemen contact met je op.

Sociaal Werk: voltijd | deeltijd


Datum: 5 maart – 11.45 uur tot 15.00 uur
Tijdens het proefstuderen krijg je de kans om de opleiding van dichtbij te ervaren. Je gaat aan de slag met een uitdagend vraagstuk uit de praktijk en je maakt kennis met docenten en medestudenten. Na het proefstuderen weet je wat de opleiding Sociaal Werk inhoudt.

 

Vragen over studeren bij Dordrecht Academy?

Neem contact op!