Inschrijven

Is dit herkenbaar?

Het bedrijfsleven in de Drechtsteden kampt met een tekort aan hbo-geschoolde vakmensen. Veel werkgevers willen graag dat hun medewerkers zich – naast hun huidige baan – verder ontwikkelen. Hoger opgeleid personeel is niet alleen nodig om groei en innovatie binnen bedrijven op gang te brengen. Steeds meer ambachtelijke werkzaamheden worden complexer en vragen om kennis en vaardigheden op hbo-niveau.

Opgeleid in de praktijk

Dordrecht Academy biedt uw medewerker de mogelijkheid om in twee jaar tijd uit te groeien tot hbo-professional. Met een Associate degree opleiding die in deeltijd te volgen is. Tijdens de studie ligt de nadruk steeds op de praktijk. De opleiding wordt ontwikkeld in samenwerking met bedrijven en instellingen. Uw medewerker gaat aan de slag met vraagstukken en projecten uit de eigen dagelijkse beroepspraktijk en past de theorie zo direct toe binnen uw bedrijf of instelling. U als werkgever profiteert hierdoor direct van de kennis en de vaardigheden die uw medewerker opdoet.

Gerenommeerde hogescholen

Het onderwijs aan Dordrecht Academy is kleinschalig. De groepen zijn klein en er is veel persoonlijke aandacht voor de studenten. Een ander, praktisch voordeel: het onderwijs wordt dichtbij huis gegeven. Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland en Christelijke Hogeschool Ede bieden hun Associate degree opleidingen in de regio Drechtsteden namelijk aan via Dordrecht Academy. Uw medewerker hoeft voor zijn studie dus niet ver te reizen.

Na de studie

Afgestudeerd? Uw medewerker heeft een internationaal erkend diploma op zak, is op de hoogte van de laatste (technologische) ontwikkelingen en kan deze ook in uw organisatie in de praktijk brengen. Uw medewerker kan hierdoor functies op hbo-niveau invullen en zo bijdragen aan groei en innovatie binnen uw bedrijf of instelling.

Kennismaken met Dordrecht Academy? Meer weten over de opleidingen? Neem dan contact met ons op.

Zeven partners uit de regio met één doel
Zeven partners uit de regio met één doel

Meer dan alleen onderwijs

Eén plek voor studenten, werknemers én werkgevers