Onze platformen

Wij streven voor een online omgeving waar onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheid samenkomen.

Herken jij dit?

  • Jouw organisatie ervaart– net als veel werkgevers in de Drechtsteden – een tekort aan hbo-geschoolde vakmensen, die innovatie en verandering op gang kunnen brengen
  • Jij ziet dat ambachtelijke werkzaamheden binnen het bedrijf of instelling complexer worden en steeds meer om kennis en vaardigheden op hbo-niveau vragen
  • Jij wilt dat jouw werknemers zich – naast hun huidige baan – verder ontwikkelen

Herken jij dit? Dan is deeltijd studeren aan Dordrecht Academy voor jouw medewerkers een goede optie!

Wat wij voor je kunnen betekenen

Met een Associate degree-opleiding groeien jouw medewerkers in twee jaar uit tot hbo-professional, die op de hoogte is van de laatste (technologische) ontwikkelingen én deze ook in jouw organisatie in de praktijk kunnen brengen.

Tijdens de studie gaat jouw werknemer aan de slag met opdrachten uit hun eigen beroepspraktijk, waar jij dus al meteen voordeel van hebt. Ondertussen doet hij of zij de noodzakelijke theoretische kennis op. Leren door te doen dus. Ook krijgen ze van onze docenten tal van praktijkvoorbeelden uit de regio Dordrecht aangereikt.

Na afronding heeft jouw werknemer een internationaal erkend diploma op zak. Hiermee kan hij de functies binnen jouw organisatie opvullen, waarvoor meer dan een mbo-opleiding nodig is. En van daaruit bijdragen aan groei en vernieuwing.

7 partners uit de regio Eén doel
7 partners uit de regio Eén doel

Meer dan alleen onderwijs

Eén plek voor studenten, werknemers én werkgevers