Onze platformen

Wij streven voor een online omgeving waar onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheid samenkomen.

Opgeleid voor de Drechtsteden

Je opleiding aan de Dordrecht Academy sluit perfect aan op de arbeidsmarkt in de Drechtsteden. Het onderwijs wordt ontwikkeld in samenwerking met het bedrijfsleven in de Drechtsteden en tijdens je opleiding doe je projecten bij je werkgever. Zo leer je door te doen en kun je wat je leert direct toepassen in de dagelijkse praktijk. Kortom, op je werk profiteren ze volop van de kennis en vaardigheden die jij opdoet. Zet jij straks de innovatie bij jouw werkgever in gang?

Praktische innovatievraagstukken oplossen

Associate degrees zijn praktische opleidingen. Tijdens je studie combineer je dan ook leren met praktijk. Je hebt zo’n twee dagen per week les en werkt dan aan uitdagende opdrachten, inclusief een eindopdracht, passend bij en binnen de organisatie waar je werkt. Samen kijken we welke innovatievraagstukken bij jouw werkgever of in de regio spelen. Hieraan koppelen we jouw studieopdrachten: van jou worden innovatieve oplossingen gevraagd. De studiebelasting is gemiddeld 20 uur per week.

Ad opleiding logistiek management Dordrecht Acadmey

Bepaal jouw eigen route

Tijdens de opleiding volg je jouw eigen studieroute. Je begint het eerste halfjaar met een oriëntatiefase. Daarna kies je ieder halfjaar een thema waarin jij jezelf wilt ontwikkelen. De Associate degree opleiding Logistiek gaat over de economische kant van logistiek, zoals transportplanning en agile supply chain. Zo kun je jouw studie helemaal afstemmen op functies in de logistiek die jou interessant lijken.

Je weet alles van processen op het gebied van warehousing, transport, productie, inkoop en IT binnen de logistiek. Je weet hoe je logistieke processen moet managen en aansturen. Je ziet knelpunten, analyseert problemen en je werkt steeds aan verbeteringen. Je bent een doener: door je ondernemende werkhouding weet je veranderingen voor elkaar te krijgen. Dat alles leer je tijdens de Associate degree opleiding Logistiek.

Verzorgd door Hogeschool Inholland

Deze Associate degree wordt aangeboden door Dordrecht Academy. De opleiding is helemaal gericht op de Drechtsteden en wordt inhoudelijk door en voor werkgevers uit de Drechtsteden gemaakt. Je krijgt les van docenten van Hogeschool Inholland. Deze gerenommeerde hogeschool stelt ook het lesprogramma samen.