Inschrijven

Studenten van de opleiding Engineering zijn tijdens hun opleiding betrokken geweest bij de eerste klimaatneutrale wedstrijd in het Nederlands Betaald Voetbal bij FC Dordrecht. Tijdens dit projecten hebben zij zich gericht op het ontwerpen en implementeren van oplaadpunten en heaters.

“Als student aan Dordrecht Academy ben ik enorm trots op mijn betrokkenheid bij een project dat gericht was op het realiseren van de eerste klimaatneutrale wedstrijd in het Nederlands Betaald Voetbal bij FC Dordrecht. Samen met mijn medestudenten heb ik deel uitgemaakt van een team dat zich heeft ingezet om ideeën en initiatieven te creëren die een positieve impact hebben op de club, stad en regio.

Onze focus lag specifiek op het onderzoeken van de mogelijkheden om een klimaatneutrale voetbalwedstrijd mogelijk te maken. We hebben oplaadpunten en heaters ontworpen en geïmplementeerd, waardoor we de CO2-uitstoot tot een minimum hebben weten te beperken. Door middel van projecten zoals deze, krijgen we de kans om onze ideeën in de praktijk te brengen en daadwerkelijk een impact te maken bij vraagstukken uit de regionale arbeidsmarkt.

Dit project heeft mijn passie voor techniek en duurzaamheid versterkt en me doen beseffen dat de Ad-opleiding Engineering de juiste keuze voor mij is. Ik ben enthousiast dat ik bij Dordrecht Academy de mogelijkheid krijg om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen door direct theorie en praktijk te combineren. Dit biedt niet alleen een unieke ervaring, maar stelt me ook in staat om actief bij te dragen aan innovatieve vraagstukken in de regio Drechtsteden.”

 

 

Soortgelijke lezen