Inschrijven

Demi Striegel volgt de opleiding Sociaal Werk in deeltijd bij Dordrecht Academy. Voordat ze aan Associate degree Sociaal Werk aan Dordrecht Academy begon deed Demi heel ander werk.

Demis is 26 jaar oud en wist vanaf jonge leeftijd dat ze dierenarts wilde worden, maar na wat omzwervingen ontdekte ze haar passie voor werken met mensen. Na verschillende banen als chauffeur en rij-instructeur besloot Demi dat ze méér wilde doen.  Ze wilde een opleiding doen waarmee ze veel kanten op kon.

Ze koos voor de opleiding Sociaal Werk aan Dordrecht Academy, waar ze vakken als sociologie, ethiek, recht en psychologie volgt.  Demi doet de opleiding in deeltijd, naast haar werk bij Philadelphia Zorg in Sliedrecht, die haar opleiding financiert. Ze werkt 28 uur per week als persoonlijk begeleider op een woonlocatie met mensen met een licht verstandelijke beperking en kan haar studie goed combineren met deze baan.

Ik heb één keer in de drie weken les, dus ik ben niet veel op school. Toch weten docenten wie je bent en kan ik met al mijn vragen terecht. Het voelt als een warm bad.

- Demi Striegel, student Sociaal Werk